Neodymium magneter

50 st Neodymium magneter 8x1mm Neodymium magneter perfekt för scrapbooking, figurspel Games Workshop
Förpackning om 50 stycken
Diameter 8mm
Tjocklek 1mm (+/- 0,1mm)
Snabb leverans från Kungsbacka
FRAKTFRITT

Specialpris 65 kr   endast Swishbetalning
Vi svarar med betalningsinstruktioner.

Varningtext: Farligt att svälja, håll oåtkomligt för yngre barn.
(två eller flera magneter som attraherar varandra i tarmkanalen kan orsaka hål i tarmen.) Magneten är ingen leksak och kontakta sjukvård omedelbart om du misstänker att ditt barn fått i sig en eller flera magneter!

För och efternamn
Fyll i din email, så vi kan kontakta dig.
FRAKTFRITT med snabb leverans från Kungsbacka Endast Swishbetalning Vi svarar med betalningsinstruktioner. Varningtext: Farligt att svälja, håll oåtkomligt för yngre barn. (två eller flera magneter som attraherar varandra i tarmkanalen kan orsaka hål i tarmen.) Magneten är ingen leksak och kontakta sjukvård omedelbart om du misstänker att ditt barn fått i sig en eller flera magneter!
Köp av neodymium magneter